ICC Congres 2020
ICC Congres 2020

Het ICC congres wat op 3 juni zou plaatsvinden wordt uitgesteld. De  ontwikkelingen rondom het Coronavirus COVID-19 zijn te onzeker op dit moment. Wij zijn druk bezig met het zoeken naar een alternatieve datum om het ICC congres naar toe te verplaatsen.

Wij betreuren het enorm dat wij het besluit hebben moeten nemen om  het congres in juni uit te stellen. Echter de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers, sprekers en medewerkers komt op de eerste plaats.Zodra wij een nieuwe datum hebben zullen wij dit uiteraard zo snel mogelijk bekend maken.  We hopen u spoedig te mogen verwelkomen op het ICC Congres 2020!

 

Locatie & bereikbaarheid

Adres Luchtvaartmuseum Aviodrome
Pelikaanweg 50
8218 PG Lelystad Airport


Bereikbaarheid met openbaar vervoer
Station Lelystad is vanuit alle windstreken bereikbaar met het OV. Vanaf station Lelystad heeft u de mogelijkheid om Connexxion lijn 148  richting 'Harderwijk' te nemen. U kunt dan uitstappen bij de halte ‘Vliegveld/Eendenweg’. U kunt ook Arriva stadbus 7 richting 'Airport' nemen, in dat geval moet u uitstappen bij de halte 'Aviodrome'. Raadpleeg voor de meest optimale route 0900-9292 of kijk op www.9292.nl.

Bereikbaarheid per auto
Klik hier voor een routebeschrijving. Je kunt bij Aviodrome voor de deur parkeren. Het parkeertarief bedraagt € 6,00 per dag en deze kan bij de receptie worden afgerekend.